Welkom op de website van I'll Novelle Fotografie, mijn naam is Lilliane Roks, fotograaf in werkgebied West- Brabant, en fotografie is al heel lang mijn passie. Ik fotografeer al zo'n 20 jaar, eerst analoog ,met rolletjes en zo, en daarna werd het pas echt leuk, toen kwam het digitale met alle mogelijkheden van dien .
Voor mij is ieder fotomoment iets om naar uit te kijken , of het nu een familie shoot, een love shoot, zwangerschapsshoot, newborn of een bruiloft is, het is altijd fun! Het is verwonderlijk mooi om te zien hoe je met mooie foto's iemand blij kunt maken!

Later heb ik de nodige scholing en cursussen gedaan om alles te verfijnen.
Een van die cursussen was Moment Design, waar ik heb geleerd om met een speciale benaderingstechniek mensen die ik fotografeer, erg op hun gemak te stellen, waardoor ze niet echt doorhebben dat ze voor de camera staan.
Het gevolg is dat mensen  naderhand zeggen dat ze er echt op staan zoals ze zijn.

Dit is vooral belangrijk op momenten , die veel indruk maken in hun leven , zoals de bruiloft bijvoorbeeld. Spontane foto's met echte emoties zijn dan het resultaat.

Dat ene moment , het traantje wat wordt weggepinkt, die blik naar elkaar , of juist een ondeugende blik van dat kind, daar zit ik op te wachten , als ik fotografeer, de momenten die je later nog meer zo veel liefde en gevoel naar terugkijkt, daar doe ik het voor...

 

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op mijn website en geïnspireerd te raken, en mocht je nog vragen hebben , schroom dan niet om contact met mij te zoeken , liefst via het contactformulier op de Contact-pagina, dan heb je binnen 24 uur een reactie van mij.
Ook als je trouwplannen hebt, kun je bij mij terecht voor een geheel vrijblijvend gesprek, we kunnen dan kijken wat er allemaal mogelijk is en of er een klik bestaat....
Zie ik jullie snel?....

 

 

                                                                                   Veel liefs,

                                                                                           Lilliane