Enkele reacties....

 

Stephanie & Sven

"Lilliane heeft prachtige foto's van ons dochtertje Guusje gemaakt! Heel blij mee!

*

Lara & Wolfgang

"De foto's zijn mooier dan ik gedacht had!"

Evert-Jan & Steven

"Haar vriendelijkheid, het meedenken en het hele mooie eindresultaat"
"Heel erg bedankt, het zijn hele mooie foto's geworden!"

 *

Meike van Ostaden & Rik van Egeraat

"Na lang overleggen en regelen voor een datum hebben nu eindelijk de shoot gehad.We hebben een erg leuke en gezellige shoot met Lilliane! Het reslutaat  mag er dan ook zijn!! Bedankt!!

Fam Gommers

Op 22 juni heeft Lilliane een fotoshoot van ons hele gezin gedaan.Haar enthousiasme heeft er voor gezorgd
dat het op een leuke en ontspannen manier is gegaan, wat ook te zien is in de foto's. Groot en klein staan erop zoals ze werkelijk zijn.Het was een gezellige middag en er zijn ontzettend mooi foto"s uit voortgekomen.Bedankt Lilliane voor de mooie foto's van mijn hele gezin!

*

Fam. Tax

 Was erg leuk! , En ge-wel-dige foto's!!!

*

Charlotte van Gruijthuijzen

"Lilliane is zeer vriendelijk en behulpzaam.Ze is geduldig, komt met leuke ideeën,en stond open voor ideeën

 van ons. Hele prettige samenwerking en we zijn blij met de mooie foto's..."

*  

Fam. van Ooijen

"Lilliane  heeft geweldige foto's gemaakt van van schoonfamilie omdat mijn schoonouders 50 jaar getrouwd waren, echt een aanrader!..."

*

Chris & Nalini

"Fotoboek is echt prachtig geworden..."

John & Willemijn

"We hebben een onvergetelijke dag gehad en dat heeft Lillane van I'll Novelle heel goed weten vast te leggen.
Lilliane is een enthousiaste en professionele vakvrouw die zichtbaar plezier heeft in haar werk.De fotoreportage verliep heel ontspannen en heeft prachtige plaatjes opgeleverd. Ook het plezier van onze gasten heeft Lilliane perfect weten weer te geven.Verder was ze gedurende dag op de juiste momenten op de juiste plekken, terwijl ze juist voor ons redelijk onzichtbaar was. Hierdoor hebben we niet alleen een heel relaxte dag gehad, maar zijn ook de foto's ter herinnering aan de dag heel spontaan. Bedankt voor deze waardevolle foto's..."

*

Neill & Melissa

"Ondanks dat de communicatie op de dag zelf/tijdens de shoot niet geheel soepel verliep, en wij een andere mening  over fotolocaties hadden, is het album wel heel mooi geworden, onze dank hiervoor..."

*

Zowie & Erik

"Erg blij met de foto's die we gekregen hebben..."

*

Esther & Jeroen

"Super mooi rapportage van onze huwelijksdag. We genieten enorm van de mooie foto's die op een relaxte manier zijn genomen..."

*

Nicky & Amanda

"Lilliane is een vriendelijke en professionele fotografe met hart voor haar werk. Wij zijn bijzonder verrast door de kwaliteit en vakwerk van de , door haar gemaakte, foto's van onze mooiste dag. Prijs/kwaliteit ligt in positieve zin ver uit elkaar want de kwaliteit die Lilliane biedt, valt de prijs in  het niets! Al met al een zeer positieve ervaring, en we zouden I'll Novelle dan ook iedereen aanraden! Super gedaan!..."

*

Kim & Hans

"In juni zijn  we getrouwd en deze dag heeft Lilliane van I'll Novelle onze trouwreportage verzorgd.
We kijken nu, dankzij het mooi album, terug op een schitterende dag. Lilliane is een aardige, spontane en vlotte  fotografe die je snel op je gemak kan laten voelen. De prijs/kwaliteit verhouding is gewoonweg heel goed!
Bedankt, Lilliane..."

*

Perry & Hennie

"We zijn  afgelopen mei getrouwd en hebben de trouwreportage laten maken door I'll Novelle. We zijn super tevreden! Al snel na onze bruiloft hadden we onze foto's en het prachtige album. Lilliane  was super goed voorbereid en was zelfs al op de ceremonie-locatie gaan kijken, een aantal weken voor de bruiloft, bedankt!!.."

*

Danny & Nicole

"We hebben onze trouwfoto's laten maken bij I'll Novelle. We hebben er geen spijt van gehad dat we voor deze fotografe gekozen hebben. We zijn erg tevreden over de foto's en het album. De fotografe had het idee , om op meerdere locaties foto's te gaan maken en daar zijn we nu blij om , want nu hebben we veel verschillende foto's.

We hebben al deze dingen gekregen voor een betaalbare prijs, dus we zijn  zeer tevreden..."

*

Danny & Yvonne

"In september zijn we getrouwd, en konden onze foto's en album nog voor de huwelijksreis ophalen! Lilliane ,via deze weg willen we je bedanken voor het supermooie album en foto's! En we vonden het super dat het allemaal zo snel geregeld kon worden ; we hadden onze foto's  nog voor onze huwelijksreis!

Tip: Lilliane heeft voor onze beide ouders een ouderalbum gemaakt , waar ze beiden superblij mee zijn. Een  goede fotografe voor een betaalbare prijs..."

*

Kees & Ann

"Wauw!! Vanaf vandaag zijn we in  het bezit van onze prachtige foto's en niet alleen in  USB vorm maar we hebben ook een prachtig album waar we ontzettend blij mee zijn! Dus ja, ik heb mij fotografe gevonden!Ze luister niet alleen goed naar je wensen maar zit ook vol inspiratie, en het prijskaartje niet vergeten, dat mag gezegd worden!Ze is heel betaalbaar! Dus voeg die drie dingen samen en je hebt de prachtigste foto's naar  jouw wens, ik kan niet anders zeggen dan top voor I'll Novelle!..."